ANTERIORES VIAJES PUBLICADOS

 

Ja fa uns 9 anys que el nostre amic Mario ens va proposar col·laborar al blog de cultura de Toies a l’apartat de viatges. Al llarg de 5 anys vam participar activament, compartint les nostres aventures arreu del món, llocs propers, llunyans, exòtics i emocionants. Va ser tota una experiència que ens va portar a gaudir novament d’aquelles sensacions anteriorment viscudes, i a viure més intesament els nous destins, pensant-hi en com ho plasmaríem al blog, el que va afegir valor als nostres viatges. Quan Toies va deixar de fer noves publicacions, no ens vam poder resistir a continuar compartint-los; i així va néixer “Un viaje, un aprendizaje“, amb els limitats coneixements informàtics, els nostres posts són senzills amb fotografies i textos, sense els magnífics muntatges que en Mario ens feia, i només en castellà (no sabem com posar la traducció automàtica) per respecte als nostres lectors d’arreu del món.

Des d’aquí agraïm en Mario la seva proposta, i a la resta de col·laboradors de Toies, que vam tenir l’honor de conèixer i compartir les seves passions (història, música, lectura, fotografia i d’altres viatges).

En aquest post hem recollit tots els nostres viatges publicats al  blog de toies, i endreçat per territoris, amb l’enllaç per a què els podeu trobar fàcilment.

VIAJES POR ESPAÑA

VIAJES POR EUROPA

VIAJES POR ASIA

VIAJES POR AFRICA

VIAJES POR AMERICA

Anuncios

Publicado por

Blanca i Jose

Somos una pareja inquieta, que nos encanta aprender y compartir. Los viajes forman parte de nuestra vida. Los lugares que visitamos y la gente que conocemos son nuestra fuente de inspiración.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s